Ezért nem gratulált Szabó Tünde a színpadon

Mint arról napvilágot látott egy videó Szabó Tünde nem gratulált az olimpikonok fogadásán a háromszoros riói aranyérmes és egyszeres ezüstérmes Hosszú Katinkának. Az államtitkár ma közleményt is adott ki ezzel kapcsolatban. Korábban bejegyzést is tettünk közzé ezzel kapcsolatban, amelyben nem értettük mi történt. De már értjük. 

Íme a közlemény. 

“Még a feltételezés is messze áll tőlem, hogy ne gratuláljak Katinkának, akivel közvetlenül dolgozhattam az Úszó Szövetség főtitkáraként, s e mellett nagy tisztelője vagyok Neki és Családjának!

A színpadon (amit szerencsére a képernyőn nem lehetett észre venni) az egyik Bajnoknőnk (Szabó Gabriella) rosszul lett, s én az Ő virágcsokrát fogtam éppen, s azt Neki kellett volna átadnom.

Ezért mivel Katinka a legvégén állt a sornak, mire visszamentem volna Hozzá, már ezt a kamerák előtt a színpadon nem tehettem.

Természetesen az esemény előtt és után, – de szerencsés vagyok -, és e mellett, minden egyes Olimpiai száma és fantasztikus eredménye után személyesen gratulálhattam Neki Rióban is!”

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?