Áldott emberek, akik elérték a Holdat

Nagyszerű sportolók és a nyilatkozataikból kiderült, hogy remek emberek is! Mindenkinek lehet kedvenc mondata, de azért amikor Szilágyi Áron arról beszélt, hogy áldott ember, akkor le kellett nyelni néhány könnycseppet. Vagy, amikor Kozák Danuta a célok eléréséről beszélt, akkor is egy ország volt libabőrös, no meg akkor is, amikor Szabó Gabriellával összeborulva sírtak a döntő után.
Címkék: arany

Nekünk 8!

Kecskés István
2016.08.20.
Micsoda délután, micsoda sportolók, micsoda verseny! A női kajak négyes 500 méteren olimpiai bajnoki címet nyert! Szabó Gabriella, Kozák Danuta, Csipes Tamara, Fazekas-Zur Krisztina csodálatos versenyzéssel nyerte meg a magyar küldöttség nyolcadik aranyát. Nagy küzdelemnek indult, de a vége sima lett!
Címkék: arany, kajak

Hosszú Katinka, a világ csúcsa

2016.08.07.
Hosszú Katinkának a világcsúcs sem volt ellenfél, hiszen azt is "legyőzte" vasárnap hajnalban Rióban, így az esélyeknek megfelelően fantasztikus teljesítménnyel megnyerte a 400 vegyest. A magyar olimpiai csapat ezzel két aranyat szerzett az első versenynapon. Ilyen kezdésre még soha sem volt példa. Csak így tovább!

Szász Emese aranyérmes!

Kecskés István
2016.08.06.
Elképesztő, ezt nem gondoltuk volna: Szász Emese megnyerte a női párbajtőrt! Egy harminchárom éves sportoló ért a csúcsra szombat éjjel, aki már a pályafutása végéhez közeledik. Talán már nyugodtan be is fejezheti, a csúcson van és meglepte az egész országot. A magyar csapat gyorsan megszerezte a meglepetés aranyat.

Ezeket a cikkeket olvastad már?