Hajnali éremeső

Kecskés István
2016.08.13.
Előbb az ezüsteső, majd a bronz zivatar szakadt ránk az éjszaka. Magyarország sportolói négy érmet szereztek – magyar idő szerint – ma hajnalban a riói olimpián. Az úszók közül Hosszú Katinka és Cseh László második, Kapás Boglárka harmadik lett, s a súlylökő Márton Anita is bronzérem nyert. Nagyon szép hajnal volt.

Cseh László, a mi bajnokunk

Kecskés István
2016.08.10.
Hetedik helyen végzett Cseh László szerda hajnalban 200 pillangón. Megdöbbentő eredmény, nem erre készültünk, nem erre számítottunk. Sokan azonnal elfordultak a kétszeres világbajnok úszótól. Szerintük nem igazi bajnok – csak hazai környezetben száznál több aranyat nyert –, mert Rióban a mezőnyben ért célba. Sajnos ez benne van a sportban, de ettől Cseh László nem lett rosszabb úszó, mint volt.

Egy éjszaka, amikor mindenből kaptunk

Kecskés István
2016.08.10.
Hosszú Katinka elképesztő, fogynak vele kapcsolatban a jelzők. Eddig csak azokat a számokat nyerte meg, amelyekben rajthoz állt. Nevezett 200 pillangóra is, ám attól végül visszalépett, de nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy végül abban is dobogós lesz. Kenderesi Tamást egy ország imádja, Imre Gézára felnéz mindenki. Ők voltak a főszereplők.

Csoda a vízben

Kecskés István
2016.08.09.
Csoda bizony! És nemcsak az, hogy Hosszú Katinka 100 háton is aranyat nyert. A 19 éves Kenderesi Tamás 200 pillangón kétszer győzte le egy napon belül Michael Phelps, amerikai klasszist. A magyar fiatalember a legjobb idővel került be a döntőbe, Cseh László pedig a harmadik eredménnyel. Nagy meccs lesz ez szerda hajnalban.

Laci, nyerd meg! Ez neked jár!

Kecskés István
2016.08.05.
Elfogult vagyok vele. Egy Pest megyei kis város nagy embere Cseh László, akinek most nemcsak mi majdnem tízezre, hanem egy egész nemzet szurkol majd. Ha van olyan olimpiai arany, amit mindenki akar, az az övé. Egyszerű érvem is van arra, hogy miért: mert neki ez jár! Kezdődik az olimpia, szurkoljunk úgy, mint nyár elején

Elindult a legnagyobb magyar csapat

2016.07.30.
Rengeteg szurkoló, családtag, és hatalmas médiaérdeklődés mellett elindult Rióba a legnagyobb létszámú magyar csapat a jövő pénteken kezdődő olimpiára. Szombat reggel a budapesti Syma Csarnokból négy különbusszal kelt útra a közel 170 fős delegáció, amelyben 73 sportoló található.

Cseh László úgy készül itthon, mintha rióban lenne

Kecskés István
2016.07.29.
Naponta kétszer ébred és kétszer tér nyugovóra az olimpiai felkészülés hajrájában Cseh László és Plagányi Zsolt, a mestere, mert csak így tudnak ráhangolódni a riói úszóversenyek nem európaiakra tervezett menetrendjére.
Címkék: Cseh László

Szakértők: öt, hat aranyat nyernek a magyarok

Kecskés István
2016.07.18.
Az olimpia közeledtével egyre több esélylatolgatás lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a magyar küldöttség hány aranyat nyer majd a riói játékokon. A londoni nyolc első hely után négy évvel nagyjából egyetértenek a statisztikusok és a szakértők, hogy a magyarok öt, vagy hat első hellyel zárják majd az olimpiát. A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy rendszeresen alá szokták becsülni az esélyeinket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?