Gyurta Dániel – olimpiai bajnok

Nem, nem őrültem meg és nem is ittasan adtam a címet ennek a bejegyzésnek, én is láttam, hogy Gyurta Dániel ma kiesett az előfutamban. Tizenhetedik lett, így nem jutott tovább, nem védheti meg a Londonban kiharcolt elsőségét. A riói eredmény(telenség) miatt nem lett se több, se kevesebb.

Sportolóink képei Rióból

Kecskés István
2016.08.03.
Hosszú Katinka a medencében fotóztatta le magát az edzése végén, a Gyurta-testvérek közösen pózolnak. A vízilabda-válogatottak edzőtáborban vannak, az ökölvívók pedig kipróbálták a virtuális valóságot. Zajlik az élet az olimpiai faluban és tart a sportolók finomhangolása. Nézzük, ki mit posztolt.

Rióból jelentik (fotók)

Kecskés István
2016.08.01.
A magyar sportolók nagy része már az olimpia helyszínén van és készül a versenyre. Szerencsére mindenki jól van és ez azt is jelenti, hogy a sportolók posztolnak a közösségi oldalakra. Képek, rövid mondatok, amelyekre csak annyit üzenünk vissza, hogy hajrá, magyarok!

Gyurta Dániel: világcsúcs kell a sikerhez

2016.07.23.
A 200 méter mell olimpiai bajnoki címvédője, Gyurta Dániel úgy véli, hogy világcsúcs kell ahhoz, hogy az úszók mezőnyében megvédje az első helyét. Az UTE sportolója ráadásul az idei évben nem is ment úgy, ahogy azt megszoktuk tőle, sőt az Európa-bajnokságot úgy, ahogy volt ki is hagyta. Ön szerint lesz címvédés?

Szakértők: öt, hat aranyat nyernek a magyarok

Kecskés István
2016.07.18.
Az olimpia közeledtével egyre több esélylatolgatás lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a magyar küldöttség hány aranyat nyer majd a riói játékokon. A londoni nyolc első hely után négy évvel nagyjából egyetértenek a statisztikusok és a szakértők, hogy a magyarok öt, vagy hat első hellyel zárják majd az olimpiát. A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy rendszeresen alá szokták becsülni az esélyeinket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?