Hajnali éremeső

Kecskés István
2016.08.13.
Előbb az ezüsteső, majd a bronz zivatar szakadt ránk az éjszaka. Magyarország sportolói négy érmet szereztek – magyar idő szerint – ma hajnalban a riói olimpián. Az úszók közül Hosszú Katinka és Cseh László második, Kapás Boglárka harmadik lett, s a súlylökő Márton Anita is bronzérem nyert. Nagyon szép hajnal volt.

A Vasas sportolóinak több az aranya, mint a briteknek

Kecskés István
2016.08.11.
A Vasas sportolói több aranyérmet szereztek az olimpián eddig, mint például a teljes brit küldöttség, vagy éppen a franciák. Érthető, hogy Markovist László, a piros-kék klub elnöke duplán büszke a sikerekre. Hosszú Katinka, Szász Emese és Szilágyi Áron, vagyis az összes aranyérmes magyar az angyalföldi klub sportolója.

Egy éjszaka, amikor mindenből kaptunk

Kecskés István
2016.08.10.
Hosszú Katinka elképesztő, fogynak vele kapcsolatban a jelzők. Eddig csak azokat a számokat nyerte meg, amelyekben rajthoz állt. Nevezett 200 pillangóra is, ám attól végül visszalépett, de nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy végül abban is dobogós lesz. Kenderesi Tamást egy ország imádja, Imre Gézára felnéz mindenki. Ők voltak a főszereplők.

Csoda a vízben

Kecskés István
2016.08.09.
Csoda bizony! És nemcsak az, hogy Hosszú Katinka 100 háton is aranyat nyert. A 19 éves Kenderesi Tamás 200 pillangón kétszer győzte le egy napon belül Michael Phelps, amerikai klasszist. A magyar fiatalember a legjobb idővel került be a döntőbe, Cseh László pedig a harmadik eredménnyel. Nagy meccs lesz ez szerda hajnalban.

Hosszú Katinka, a világ csúcsa

2016.08.07.
Hosszú Katinkának a világcsúcs sem volt ellenfél, hiszen azt is "legyőzte" vasárnap hajnalban Rióban, így az esélyeknek megfelelően fantasztikus teljesítménnyel megnyerte a 400 vegyest. A magyar olimpiai csapat ezzel két aranyat szerzett az első versenynapon. Ilyen kezdésre még soha sem volt példa. Csak így tovább!

Sportolóink képei Rióból

Kecskés István
2016.08.03.
Hosszú Katinka a medencében fotóztatta le magát az edzése végén, a Gyurta-testvérek közösen pózolnak. A vízilabda-válogatottak edzőtáborban vannak, az ökölvívók pedig kipróbálták a virtuális valóságot. Zajlik az élet az olimpiai faluban és tart a sportolók finomhangolása. Nézzük, ki mit posztolt.

Szakértők: öt, hat aranyat nyernek a magyarok

Kecskés István
2016.07.18.
Az olimpia közeledtével egyre több esélylatolgatás lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a magyar küldöttség hány aranyat nyer majd a riói játékokon. A londoni nyolc első hely után négy évvel nagyjából egyetértenek a statisztikusok és a szakértők, hogy a magyarok öt, vagy hat első hellyel zárják majd az olimpiát. A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy rendszeresen alá szokták becsülni az esélyeinket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?