Kozák Danuta olimpiai bajnok!

Kecskés István
2016.08.18.
Kozák Danuta megszerezte a magyar küldöttség hetedik olimpiai bajnoki címét! Nem is akárhogyan! Rommá verte a mezőnyt, úgy másfél hajót vert a többiekre és ezzel sporttörténelmet írt. Ő lett az első négyszeres olimpiai bajnoka a sportágnak. Kozák Danuta, maga a csoda, hiszen vasárnap még beteg volt. Ma már kétszeres olimpiai bajnok!
Címkék: kajak, Kozák Danuta

Kajak-kenu: Storcz Botond keretet hirdetett

Kecskés István
2016.07.18.
Elfogadta Storcz Botond vezetőedző előterjesztését a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége , ezzel véglegesen összeállt az augusztus 5-én kezdődő olimpiára készülő kajak-kenu csapat. A három tartalkékkael együtt 15 versenyző utazik, és a magyar válogatott minden versenyszámban rajthoz áll majd Rióban.

Szakértők: öt, hat aranyat nyernek a magyarok

Kecskés István
2016.07.18.
Az olimpia közeledtével egyre több esélylatolgatás lát napvilágot azzal kapcsolatban, hogy a magyar küldöttség hány aranyat nyer majd a riói játékokon. A londoni nyolc első hely után négy évvel nagyjából egyetértenek a statisztikusok és a szakértők, hogy a magyarok öt, vagy hat első hellyel zárják majd az olimpiát. A jó hír ezzel kapcsolatban, hogy rendszeresen alá szokták becsülni az esélyeinket.

Ezeket a cikkeket olvastad már?