Hajnali éremeső

Kecskés István
2016.08.13.
Előbb az ezüsteső, majd a bronz zivatar szakadt ránk az éjszaka. Magyarország sportolói négy érmet szereztek – magyar idő szerint – ma hajnalban a riói olimpián. Az úszók közül Hosszú Katinka és Cseh László második, Kapás Boglárka harmadik lett, s a súlylökő Márton Anita is bronzérem nyert. Nagyon szép hajnal volt.

Cseh László, a mi bajnokunk

Kecskés István
2016.08.10.
Hetedik helyen végzett Cseh László szerda hajnalban 200 pillangón. Megdöbbentő eredmény, nem erre készültünk, nem erre számítottunk. Sokan azonnal elfordultak a kétszeres világbajnok úszótól. Szerintük nem igazi bajnok – csak hazai környezetben száznál több aranyat nyert –, mert Rióban a mezőnyben ért célba. Sajnos ez benne van a sportban, de ettől Cseh László nem lett rosszabb úszó, mint volt.

Egy éjszaka, amikor mindenből kaptunk

Kecskés István
2016.08.10.
Hosszú Katinka elképesztő, fogynak vele kapcsolatban a jelzők. Eddig csak azokat a számokat nyerte meg, amelyekben rajthoz állt. Nevezett 200 pillangóra is, ám attól végül visszalépett, de nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy végül abban is dobogós lesz. Kenderesi Tamást egy ország imádja, Imre Gézára felnéz mindenki. Ők voltak a főszereplők.

Gyurta Dániel – olimpiai bajnok

Nem, nem őrültem meg és nem is ittasan adtam a címet ennek a bejegyzésnek, én is láttam, hogy Gyurta Dániel ma kiesett az előfutamban. Tizenhetedik lett, így nem jutott tovább, nem védheti meg a Londonban kiharcolt elsőségét. A riói eredmény(telenség) miatt nem lett se több, se kevesebb.

Rio2016: Kenderesit korábban eltanácsolták – exkluzív interjú

Kecskés István
2016.08.09.
Egy ország ismerte meg tegnap és ma hajnalban Kenderesi Tamást, aki a 200 pillangó két előfutamában is legyőzte Michael Phelpst, az amerikai szuperklasszist. Cseh László és fiatal tehetség holnap hajnalban az olimpiai bajnoki címért úszik majd Rióban. Kenderesiné Szűcs Ibolya pedig otthon izgul majd a fiáért.

Csoda a vízben

Kecskés István
2016.08.09.
Csoda bizony! És nemcsak az, hogy Hosszú Katinka 100 háton is aranyat nyert. A 19 éves Kenderesi Tamás 200 pillangón kétszer győzte le egy napon belül Michael Phelps, amerikai klasszist. A magyar fiatalember a legjobb idővel került be a döntőbe, Cseh László pedig a harmadik eredménnyel. Nagy meccs lesz ez szerda hajnalban.

Hosszú Katinka, a világ csúcsa

2016.08.07.
Hosszú Katinkának a világcsúcs sem volt ellenfél, hiszen azt is "legyőzte" vasárnap hajnalban Rióban, így az esélyeknek megfelelően fantasztikus teljesítménnyel megnyerte a 400 vegyest. A magyar olimpiai csapat ezzel két aranyat szerzett az első versenynapon. Ilyen kezdésre még soha sem volt példa. Csak így tovább!

Laci, nyerd meg! Ez neked jár!

Kecskés István
2016.08.05.
Elfogult vagyok vele. Egy Pest megyei kis város nagy embere Cseh László, akinek most nemcsak mi majdnem tízezre, hanem egy egész nemzet szurkol majd. Ha van olyan olimpiai arany, amit mindenki akar, az az övé. Egyszerű érvem is van arra, hogy miért: mert neki ez jár! Kezdődik az olimpia, szurkoljunk úgy, mint nyár elején

Rióból jelentik (fotók)

Kecskés István
2016.08.01.
A magyar sportolók nagy része már az olimpia helyszínén van és készül a versenyre. Szerencsére mindenki jól van és ez azt is jelenti, hogy a sportolók posztolnak a közösségi oldalakra. Képek, rövid mondatok, amelyekre csak annyit üzenünk vissza, hogy hajrá, magyarok!

Gyurta Dániel: világcsúcs kell a sikerhez

2016.07.23.
A 200 méter mell olimpiai bajnoki címvédője, Gyurta Dániel úgy véli, hogy világcsúcs kell ahhoz, hogy az úszók mezőnyében megvédje az első helyét. Az UTE sportolója ráadásul az idei évben nem is ment úgy, ahogy azt megszoktuk tőle, sőt az Európa-bajnokságot úgy, ahogy volt ki is hagyta. Ön szerint lesz címvédés?
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?